First Chair Studios

Storytelling, der gør en forskel

First Chair Studios er et nystartet produktionsselskab skabt til at stå lige der, hvor event- og broadcast-verdenen smelter sammen. Vi skaber indhold, der ikke kun rammer, men som bevæger.

Vi er First Chair på at skabe jeres indhold

Som førstestolen i et orkester leder og styrer musikken, er vi “First Chair” i at skabe, lede og styre storytelling. Vores ekspertise består i at udvikle events til broadcast, skabe video-indhold til events i den virkelige verden og levere storytelling, der tilfører merværdi.

Vores indhold er altid tænkt agilt, så det kan bruges på tværs af forskellige medieplatforme.

Eksperter i at ramme bredt

Vi er eksperter i at nå den almindelige dansker. Vores metoder er gennemprøvede og effektive. Uanset hvad dit behov er, finder vi løsningen.

Nystartet, men med kæmpe erfaring

Vi står på et bjerg af erfaring med at skabe og lede kæmpestore broadcast-events. Det være sig alt fra at udvikle dækningen af de allerstørste sportsbegivenheder på alle platforme, udvikle programformater til radio og tv, lede skabelsen af indhold til sociale medier og til at udvikle, konceptualisere og lede gennemførelsen af enestående tv-shows.

Vores løfte til jer

Uanset opgavens størrelse eller kompleksitet er vores løfte til jer enkelt: Vi skaber indhold, events og broadcasts, der overgår jeres forventninger. Vi sætter tonen, leder harmonien og sikrer, at jeres behov bliver dækket på den mest virkningsfulde måde.

 

Oplev forskellen. Oplev First Chair Studios.

Kontakt

Kontakt

Søren Vestergaard

CEO

Jens F. Kofoed

Partner